Equilibrium er et spansk miljøvennlig merke som ble grunnlagt i 2015 for å tilfredsstille etterspørselen etter treningsprodukter; og merket er noe mye mer enn å bare være et nødvendig redskap for en sunn livsstil, det er også en sinnstilstand. Equilibriums formål er å styrke og balansere våre sinnstilstander, fremme sports- og fritidsaktiviteter gjennom å tilby kvalitets- og komfortprodukter til den store gruppen mennesker som driver med idrett og trening. Det er derfor Equilibrium tilbyr en produktlinje spesielt designet til å utføre øvelser som forbedrer din velbefinnende på treningssenteret, hjemme eller utendørs.

Equilibrium streber etter å skape et yoga- og treningsfellesskap som fokuserer på kvalitet, innovasjon, komfort og miljøbevissthet Vi jobber hver dag med å bli en internasjonal merkevare for idrettsutøvere og tilhengere av «slow life»-praksis, som yoga og pilates.


Vi elsker planeten vår! 🌍

Equilibriums mål er å redusere den negative påvirkningen som miljøet opplever i produksjonsprosessen av yogamatter. Equilibrium produsere og designer sine produkter utelukkende i Spania. På den måten kan de garantere at deres leverandører deler samme filosofi.

De ulike kolleksjonene inkorporerer naturlige elementer, deriblant alger og kork.

Produksjonen av deres produkter foregår uten bruk av animalske stoffer. I tillegg er merket sertifisert med OEKO-TEX Standard 100, noe som betyr at det ikke er skadelige stoffer i produktene eller produksjonsprosessen.