Ofte stilte spørsmål

Hvordan rengjør jeg korkmatten min på best mulig måte?

Kork er et naturmateriale med høye antibakterielle egenskaper som blant annet forhindrer bakterier og ubehagelig lukt og dermed krever mindre rengjøring. Skulle rengjøring bli nødvendig, kan du rengjøre den med en hard, oppvridd klut. Vær klar over at yogamatten må lufttørkes helt før du ruller den sammen. 

Hvordan behandler jeg korkmatten før bruk? 

Du kan spraye yogamatten med vann før bruk for å forbedre sklisikkerheten.

Hvordan behandler jeg yogamatten før bruk?

Du kan vaske den nye matten med rent vann på en fuktig klut (ingen såpe nødvendig). 

Hvordan rengjør jeg yogamatten etter bruk?

Etter bruk bør du tørke av yogamatten med en hard, oppvridd klut. La alltid yogamatten lufttørke før du ruller den sammen.

Hva kan jeg bruke en yogablokk til?

En yogablokk kan brukes til avlastning da det er mulig å sitte på den eller hvile hodet på den. Den kan også brukes som en forlengelse av armen slik at du lettere kan nå bakken. Les mye mer om yogablokker her.

Hva bruker jeg et yogabelte til? 

Yogabeltet hjelper deg med å opprettholde god holdning og god strekk gjennom hele øvelsen. Et yogabelte er stabilt og gir ikke etter underveis. 

Kan jeg bruke en vanlig treningsmatte i stedet for en yogamatte? 

For yogapraksis vil vi alltid anbefale en dedikert yogamatte, da disse typisk er tynnere enn en vanlig treningsmatte. En yogamatte er som standard mellom 4 og 5 mm tykk, mens en treningsmatte vanligvis er ca. 1 cm tykk. Dersom overflaten er for tykk, kan det være vanskelig å holde balansen under yogatreningen.

Står du fast med spørsmål du ikke har svar på?

Da er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på hello@yogalovers.no 💗