Yogablokker

Filtrer

ED711BBA-4336-479F-9BED-A201DD8FE0A1@1x

En yogablokk er et praktisk verktøy som du kan benytte til din yogapraksis. Den lille mursteinsformede blokken veier ikke så mye og er derfor enkel å ta med seg på farten.
Yogablokken er et perfekte hjelpemiddel når du f.eks. skal stå opp og samtidig berøre bakken, men armene ikke er lange nok. En yogablokk kan også brukes til avlastning når du ønsker å sette deg ned.

Våre yogablokker er alle laget av sklisikkert, miljøvennlig materiale og er 100 % fri for lateks, PVC og andre skadelige kjemikalier. Hos oss kan du være sikker på å få en yogablokk hvor både blokken og emballasjen er produsert med tanke på miljøet🌍

En god yogablokk må være både sklisikker og miljøvennlig, samt gi et godt grep. Er du enig i dette? I så fall vil vårt utvalg av yogablokker helt sikkert falle i smak. Vi selger nemlig sklisikre og miljøvennlige yogablokker til gunstige priser. 

Hos Yoga Lovers kan både erfarne og nybegynnere gjøre en veldig god handel på blokker til yoga. Vi har samlet alle blokkene på denne kategorisiden for å gi deg en klar oversikt over alternativene. Du kan sortere yogablokkene våre etter farge og pris hvis du ønsker det.

Ønsker du en mer utfordrende og effektiv yogatrening, trenger du ikke nøle med å investere i en yogablokk. Det er uten tvil et av de beste redskapene for yoga sammen med en yogamatte.  

Stort utvalg av yogablokker laget av miljøvennlige materialer

Vår ambisjon er ikke å tilby det største, men heller det beste utvalget av yogablokker. Vi deler din store kjærlighet for yoga, og vi vil veldig gjerne imøtekomme dine ønsker og behov når du skal kjøpe kvalitetsutstyr som for eksempel yogablokker. Derfor har vi nøye valgt ut alle yogablokkene du blir presentert for på denne siden. Alle blokkene oppfyller våre strenge krav til kvalitet, funksjonalitet og bærekraft. 

Yogablokkene du finner i vårt sortiment er ikke helt like, men én ting gjelder for dem alle; de er laget av miljøvennlige materialer, som for eksempel kork. 

Kork er ikke bare et populært materiale for yogablokker ettersom det er kjent for å gi god vekt og dermed støtte, men også fordi materialet er ekstremt klimavennlig. Dessuten er kork antibakteriell og holder ikke på vond lukt. Dette betyr at yogablokker av kork krever minimalt med rengjøring og vedlikehold. Ved behov kan blokken tørkes av med en fuktig klut.  

Dersom du også ønsker å kjøpe yogablokker uten fargestoffer, giftige kjemikalier, lateks eller PVC, så bør du utforske vårt utvalg. 

Våre yogablokker er selvsagt også sklisikre

Våre yogablokker utmerker seg ikke bare ved å være laget av miljøvennlige materialer. De kan også by på andre egenskaper og fordeler. For eksempel er det verdt å understreke at alle blokkene er sklisikre. 

Blokkene kommer med en sklisikker overflate, noe som gjør at du kan utføre alle tenkelige og utenkelige yogaøvelser – uten å komme på avveie. 

I tillegg føles yogablokkene myke, noe som gjør at du er garantert maksimal komfort, enten du skal støtte knærne, hodet, albuen eller hva det måtte være. Mange av yogablokkene er også laget med 90 graders kanter, noe som sikrer et fast og lett grep. Alt dette er med på å gi gode forutsetninger for god og effektiv yogatrening. 

Finn en yogablokk i din favorittfarge

Sort, blå, rød og grønn. Dette er bare noen av de mange fargene du kan velge mellom når du bestiller en ny yogablokk eller to. Fargepaletten kan variere fra blokk til blokk, men de fleste av våre blokker kommer i flere friske farger. Det vil derfor være gode muligheter for at også du kan finne en yogablokk i din favorittfarge. 

På de enkelte produktsidene kan du spesifisere ønskede farger før du legger blokkene i den digitale handlekurven. 

Hvorfor kjøpe og bruke yogablokker?

Svært mange yogaentusiaster velger å investere i yogablokker, og dette er selvsagt ikke uten grunn. For noen er slike blokker bare et «nice-to-have», mens for andre er det et «must-have». 

Likevel er det mange gode grunner til å bruke yogablokker – både for nybegynnere og avanserte brukere. En yogablokk gir støtte, stabiliserer og hjelper til med å justere kroppen. Du kan blant annet bruke blokken dersom du synes at én eller flere yogaøvelser er vanskelige å utføre. Det kan hende du har problemer med å nå ned til bakken og derfor velger å bruke blokken som en forlenget arm. Yogablokken er også genial for å lindre korsryggen eller hodet.

Helt overordnet gir en yogablokk følgende muligheter:

  • Avlastning av korsrygg, hode, knær osv. – En yogablokk er først og fremst genialt for å avlaste utsatte områder når disse utsettes for høy belastning. Den er blant annet ideell for å avlaste knærne, albuene, hodet og korsryggen under visse yogaøvelser. 

  • Utfordring – For erfarne yogier kan en yogablokk brukes til å skape ekstra utfordring. Du kan plassere føttene dine på blokken for å gjøre det ekstra utfordrende å gjøre en stående foroverbøyning. 

  • Hjelpemiddel til kompliserte øvelser – Dersom du er en nyklekket yogi, vil du kanskje synes det er vanskelig å utføre noen av de mer kompliserte yogaøvelsene. Det krever trening, trening og atter mer trening for å bli flink i yoga, men heldigvis finnes det hjelpemidler i form av yogablokker. En yogablokk kan være en hjelpende hånd når du skal ned i dype stillinger. På sikt vil du kanskje mestre øvelsene så godt at du ikke trenger en yogablokk som hjelpemiddel i det hele tatt, men i begynnelsen kan det være et utmerket hjelpemiddel. 

Yogablokker er ikke bare fantastiske til yoga, men kan også brukes til pilates og tøyningsøvelser.

Disse yogaøvelsene kan du utføre med en yogablokk

Listen over yogaøvelser som kan gjøres med en yogablokk eller to er nesten uendelig. Noen av de mest populære yogaøvelsene hvor det vil være opplagt å bruke en yogablokk vil bli listet opp nedenfor.

Du kan f.eks. bruke yogablokken til følgende øvelser ved behov:

  • Crescent Lunge

  • Revolved Triangle

  • Downward Dog

  • Broen

Hvis du ikke allerede er kjent med øvelsene ovenfor, kan det være lurt å se en videoinstruksjon på internett. 

Alle de ovennevnte øvelsene – og mange andre – kan utføres med og uten yogablokk, enten hjemme eller på det lokale yogasenteret. Hvis du ønsker å styrke balanse, fleksibilitet og styrke, så er det ikke noe å vente med. 

I prinsippet er det bare fantasien som begrenser hva du kan bruke en yogablokk til. 

Hvor mange yogablokker trenger jeg?

En enkelt yogablokk vil være tilstrekkelig for noen, men for de fleste vil det være hensiktsmessig å kjøpe to yogablokker. I mange øvelser kan det nemlig være lurt å støtte begge hender eller begge knær. Det finnes også eksempler på øvelser hvor det vil være ideelt å ha en yogablokk under både hodet og ryggen. Derfor kan du komme til kort hvis du bare har én yogablokk. 

Velger du å kjøpe to yogablokker, er det lurt å velge to helt like slik at de støtter hverandre. 

Yogablokker er ikke kun for nybegynnere

At yogablokker kun kan skape verdi for nybegynnere er en myte. Som vi har vært inne på tidligere, kan også erfarne få glede av blokkene. For den erfarne bør en yogablokk heller betraktes som en tilleggsutfordring enn som et hjelpemiddel. 

Forlenger du høyden eller lengden ved hjelp av en yogablokk, vil du oppnå en lengre eller dypere strekk – og dette vil resultere i en mer effektiv trening med bedre resultat. Nøl derfor ikke med å kjøpe og bruke en yogablokk dersom du har mange års erfaring med yoga. Verktøyet gir deg muligheten til å ta yogatreningen til et nytt nivå.