Yogautstyr

Filtrer

ED711BBA-4336-479F-9BED-A201DD8FE0A1@1x

Yoga Lovers er din trofaste forhandler av yogautstyr på nett. Vi tilbyr en verden av yogautstyr, hvor det er noe for både erfarne og nybegynnere, og hvor kvalitet, funksjonalitet og design er uten sidestykke. Så hvis du tenker å trene yoga for første gang, eller om du er en genuin yogaentusiast med mange års erfaring med treningsformen, kan vi dekke dine utstyrsbehov.

Vi tilbyr et spennende utvalg utstyr fra merker som Spanish Equilibrium og nederlandske Crossmaxx. Dette er produsenter med mange års erfaring med å gi aktive mennesker treningsutstyr, herunder yogautstyr. Oppdag vårt store utvalg nå og la deg inspirere. 

Finn alt innen yogautstyr hos Yoga Lovers

For å trene yoga og få et godt resultat av det trenger du ikke bruke en formue på utstyr. Med en liten utstyrssamling vil du enkelt kunne gjøre yogatreningen både morsom, variert og ikke minst effektiv. 

Blant det mest uunnværlige yogautstyret kan vi nevne yogamatten – du må tross alt kunne ligge, sitte og stå komfortabelt når du prøver deg på de ulike yogastillingene. En god yogamatte er et absolutt «must-have», men det finnes også annet yogautstyr som er vanskelig å klare seg uten.

Vårt utvalg av yogautstyr består av følgende:

Er du typen som alltid går all-in når du setter deg inn i noe, og vil du ha de beste forutsetningene for å bli en dyktig yogi, så bør du vurdere å kjøpe både yogamatte, yogablokk, yogastropp, yogaball og yogabelte. Da har du uten tvil kommet til riktig sted. 

Les mer om de ulike underkategoriene innen yogautstyr i de kommende underkapitlene. 

Yogamatter – For sikker og komfortabel trening

Det første du bør skaffe deg som ny yogautøver er en yogamatte. Så kan du skaffe deg annet yogautstyr senere – eller med en gang. 

En yogamatte er kjent som en forholdsvis tynn matte med sklisikker overflate som lar deg komme ut i vanskelige stillinger uten å miste fotfestet. Mattene kan se veldig like ut på utsiden, men det er stor forskjell på hvor sklisikre, slitesterke, støtdempende, lette å rengjøre og transportvennlige de er. Velg derfor treningsmatte med omhu.

I vårt sortiment vil du kun få presentert yogamatter av høy kvalitet, som dessuten er både miljøvennlige og sklisikre. Et populært valg er f.eks. en yogamatte i kork. En slik matte har et flott design og er ekstremt miljøvennlig. De klassiske yogamattene er imidlertid laget av TPE-skum – også et materiale med mange fordeler. 

Vi tilbyr også tilpassede yogamatter

Hos Yoga Lovers kan vi også by på unike yogamatter til treningsstudioer. Så er du på jakt etter vakre yogamatter av høy kvalitet til ditt treningsstudio eller en annen virksomhet, så kan vi levere varene. Du kan fritt velge mellom våre ulike mattetyper, og alle disse kan leveres i ønsket farge og med firmalogo. Som minimum må 50 yogamatter kjøpes.

Les mer om mulighetene her.

Yogablokker – For ekstra avlastning, utfordring eller støtte

Av populært yogautstyr tilbyr vi også yogablokker i mange flotte farger og materialer. Slike blokker etterspørres i stadig større grad av yogaentusiaster, da det etter hvert har gått opp for de fleste at blokkene kan bidra til en bedre yogatrening.

Yogablokker kan brukes i mange ulike yogaøvelser og kan fungere avlastende, utfordrende eller hjelpende, avhengig av hvordan de brukes. 

Du kan avlaste utsatte områder, deriblant knær og albuer, dersom du er redd for å pådra deg skavanker. Sørg bare for å legge klossene under knærne, albuene eller andre områder når du utfører øvelser hvor disse utsettes for stor belastning. 

Er du nybegynner og har problemer med å for eksempel stå oppreist og berøre bakken med hendene, kan du bruke yogablokken til å forlenge armen. Trenger du derimot mer utfordring, vil en yogablokk også komme til nytte – still deg for eksempel på blokken og utfør øvelsene som du vanligvis ville gjort for å gjøre treningen noe mer utfordrende (det vil stille høyere krav til din balanse). 

Yogastropper – For enkel transport av yogamatter

Det skal være enkelt og praktisk å ta med seg yogamatten på farten – og det blir det med en yogastropp.

Vi selger yogastropper som er designet for å passe matter i alle størrelser. Uansett lengde og bredde på matten kan vi derfor tilby en stropp som passer. Stroppen brukes ganske enkelt ved å feste matten fast i de to løkkene og stramme. Deretter vil du være klar for å gå ut i verden og praktisere yoga.

Med en yogastropp kan du transportere yogamatten til yogastudioet, den lokale parken, stranden, hytta osv. Yoga kan praktiseres hvor som helst, og med en yogastropp sikres enkel transport. Det kan være et godt alternativ til en yogabag dersom ditt eneste yogautstyr er en yogamatte. 

Yogaballer – For en mer variert og effektiv treningsøkt

Det finnes baller for de fleste treningsformål, og yoga er intet unntak. Yogaballer blir mye brukt i yogastudioer over hele landet og resten av verden, men de kan også enkelt brukes hjemme. Uansett om du leter etter yogaballer for hjemmetrening eller til yogastudioet, kan vi være behjelpelige. 

En yogaball er genial å bruke til yoga da den gir deg utmerkede muligheter til å trene kjernemuskulaturen og balansen. Du kan sitte på ballen eller plassere hender, knær eller tær på den, avhengig av yogaøvelsen du skal utføre. For å unngå å skli bør du være barbeint eller bruke yogasokker når du trener yoga med ball. 

Yogabelter – For å oppnå en dypere strekk og opprettholde god holdning

Innen yogautstyr er det også vanskelig å komme unna yogabelter. Spesielt for øvelser som skulder- og ryggåpner, bue og fremoverbøyning kan det være fordelaktig å bruke et yogabelte.

En av de store fordelene med et yogabelte er at det hjelper deg til dypere strekk i yogastillinger. Ved å bruke et belte vil du oppleve at det blir lettere å både oppnå og opprettholde en sunn strekk. Drømmer du om å komme lenger ut i dine strekk, så bør du skaffe deg et yogabelte. Det er justerbart og kan derfor brukes til mange øvelser og av alle yogautøvere. 

Disse kravene kan du med fordel stille til ditt yogautstyr

Utvalget av yogautstyr har bare vokst seg større etter hvert som yoga har blitt mer populært og utbredt både i inn- og utland. Det gir deg mange valgmuligheter, noe som er positivt, men det betyr også at du må være ekstra påpasselig med hva du er på utkikk etter og hva som er viktig når du skal kjøpe yogautstyr. 

Hos Yoga Lovers stiller vi krav til yogautstyret vårt, og det synes vi du også burde gjøre. Din utførelse og dermed utbytte avhenger nemlig i stor grad av hvilket utstyr du bruker. 

Du kan med fordel stille følgende krav til ditt fremtidige yogautstyr:

  • Det skal være produsert i bærekraftige materialer

  • Det skal være lett å rengjøre

  • Det skal by på høy slitestyrke

  • Det skal kunne gjøre treningen mer variert og effektiv

Hvis du også stiller kravene ovenfor til ditt yogautstyr, er vi sikre på at du vil like produktene våre. 

Yogautstyr av høy kvalitet trenger ikke å koste en formue

Det lønner seg å gå for kvalitet når det kommer til yogautstyr, og heldigvis trenger du ikke bruke en formue for å få tak i kvalitet. I vårt sortiment finner du massevis av yogautstyr av høy kvalitet som selges til gunstige priser. Du kan derfor begynne å praktisere yoga hjemme uten å måtte gjøre en stor investering.

Billig yogautstyr har en tendens til å slites veldig raskt, så det billige valget kan fort vise seg å bli det dyre valget. Derfor anbefaler vi at du kjøper kvalitetsutstyr helt fra starten av. Yogautstyr av høy kvalitet, som det vi selger, har lang forventet levetid. 

Dersom du vil vite mer om materialene våre ulike yogautstyr er laget av, kan du klikke deg inn på de ulike kategori- og produktsidene. 

Vi garanterer trygg handel og rask levering av yogautstyr

Det skal være trygt å handle yogautstyr – og det er det hos Yoga Lovers. 

Vi har laget en fargerik, rask og sikker nettbutikk hvor du kan handle i fred og ro når det passer deg. Og når du er klar til å gjennomføre kjøpet, kan du stole på at vi tar godt vare på dine personopplysninger. 

Når du handler yogautstyr hos Yoga Lovers, kan vi også tilby en rekke populære betalingsmåter. Betal med ditt foretrukne betalingskort eller mobilbetaling. Vi tilbyr også delbetaling og finansiering.

Yogautstyr er også en genial gaveide til yogaentusiasten

Dersom du vil glede en person som elsker yoga, så vil det å gi ham eller henne yogautstyr aldri slå feil. De fleste yogaentusiaster eier en yogamatte, men det er ikke alle som har en yogablokk eller et yogabelte. 


https://yogalovers.no/c/Om-Equilibrium/